02
İPARA FARKIİNDİRİM DÜNYASI / 1 MİLYON MÜŞTERİ / ÖZEL KARTLAR

iPara Blog

Tek bir entegrasyon yaparak e-ticaret sitenizden tüm banka ve kredi kartları ile online ödeme alın.

Sevgililer Gününde En Çok Satılan Ürünler Nelerdir? | iPara

  •     
  •     
Blog
14.06.2020

Sevgililer Gününde En Çok Satılan Ürünler Nelerdir? | iPara

     

    

Sevgililer Günü; Aziz Valentine anısına kutlanan ve sevginin yüceltildiği özel bir gün. Bu özel günde alınan anlamlı hediyeler de aşkı ve sevgiyi ifade etmenin güzel bir yolu. Özellikle sevilen kişinin ilgi alanları ve hoşlandığı şeyleri düşünerek seçilecek hediyeler, aşkı pekiştirebilecek önemli bir detay.

    

Ayrıca dijitalleşen alışveriş alışkanlıkları da sevgiliye en güzel ve en özel hediyeleri almayı kolaylaştırmış durumda. İnternet çağında istediğimiz hediyeleri birkaç tıkla hesaplı ve pratik bir şekilde alabiliyoruz.

    

Bu yazımızda 14 Şubat Sevgililer Günü’nde en çok satılan ürünlerden bahsederek hem çiftlerin özel Sevgililer Günü hediyesi seçmesine yardımcı olacağız hem de e-ticaret siteleri için satışları artırma yolunda yol göstermiş olacağız.

    

Hazırsanız başlayalım ve Sevgililer Günü hediye seçeneklerine bakalım.

    

Akıllı Telefonlar ve Aksesuarlar

    

Artık mobil bir çağda yaşıyoruz ve bu nedenle teknolojik anlamda bir gereklilik olan akıllı telefonlar da elimizden düşmüyor. “Sevgililer Günü hediyeleri” için yapılan satış araştırmalarında akıllı telefonların en çok tercih edilen teknolojik ürünlerin başında geldiği gözlemleniyor.

    

Ayrıca e-ticaret siteleri açısından telefon aksesuarlarının da satışa teşvik eden önemli bir ürün olduğunu hatırlatmakta fayda var. Kılıflar, şarj aletleri, kablolu ya da Bluetooth kulaklıklar, en çok satılan Sevgililer Günü hediyeleri listesinde başı çeken ürünler arasında yer alıyor.

    

Akıllı Saatler

    

Akıllı telefonların tamamlayıcı unsuru olarak öne çıkan akıllı saatler, son yıllarda dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor. Telefonunuzu kullanmadan bazı uygulamalara erişmenizi sağlayan bu cihazlar, ideal Sevgililer Günü hediye fikirlerinden.

    

Akıllı saatlerin yanı sıra sağlık ve spor ölçümleri için kullanılan saatler de popülerliği artan ürünler arasında. Kalp ritim ölçümü ya da uyku süresi takibi yapan veya sporcular için özel olarak geliştirilen akıllı saatler ilgi çekici ürünlerden.

    

Temalı Tişörtler

    

Sevgililer Günü'nde alışveriş yapan çiftlerin %27'si giyim kategorisini tercih ediyor. 14 Şubat'a dair yapılan özel tasarımlı ya da süper kahraman baskılı tişörtler son yılların popüler ürünleri arasında bulunuyor.

    

Özellikle son dönemlerde süper kahraman filmlerine olan ilginin artması sonucunda, sevilen karakterlerin yer aldığı ürünlere olan talepte bir artış var. Eskiden daha dar bir kitleye hitap eden bu tarz ürünler, ana akım sinemanın etkisiyle daha geniş kitlelere ulaşmaya başladı. Yani hem çiftler hem de e-ticaret siteleri için 14 Şubat Sevgililer Günü hediye seçenekleri arasında kendilerine kolayca yer buluyorlar.

    

Çiçek Tasarımları

    

Biraz klişe olarak görülebilir belki, ama bu özel günde sevgiliye çiçek almak hala moda ve Sevgililer Günü hediye önerileri arasında üst sıralardaki yerini koruyor. Özenle hazırlatılan buketler ve çiçek tasarımları sevgililer tarafından sıkça tercih edilen ürünlerden.

    

Romantizm ile özdeşleşen hediyelerden olan çiçeklere duyulan yoğun talep nedeniyle kargo ve teslim süreçlerinin hem alıcı hem de satıcı için önemli olduğunun da bir kez daha altını çizelim.

    

Kozmetik Ürünleri

    

Yapılan araştırmalara göre Sevgililer Günü’nde erkekler, kadınlara kıyasla daha fazla alışveriş yapıyor. Özellikle internetten alışveriş yapan erkekler, sevgilileri için kozmetik ürünlere yöneliyor.

    

Makyaj malzemelerinin yanı sıra saç bakımı, parfüm, vücut kremleri, yağlar ve bunlara benzeyen ürünler, kadın sevgiliye alınan en popüler 14 Şubat Sevgililer Günü hediyelerinden.

    

Bu öneri ile yazımızın sonuna geliyoruz, ancak okumaya devam etmek istiyorsanız E-Ticaret Sitenizin Trafiğini Arttırmanın 5 Yolu başlıklı yazımıza geçebilirsiniz.