Tek bir entegrasyon yaparak e-ticaret sitenizden tüm banka ve kredi kartları ile online ödeme alın.
İnternetten alışveriş yapan kişilerin sayısı 2019 itibariyle 40 milyon civarına ulaştı. 2018 yılında 31,7 milyon olan kişi sayı, 7,6 milyon artarak rekor kırmış durumda. Özellikle çalışan kadınlar ve gençlerin değişen alışkanlıkları sayesinde online alışveriş sürekli yükselen bir grafiğe sahip.
Her yıl istikrarlı şekilde yükselen bir grafiğe sahip olan ve milyonlarca yeni müşteri kazanan E-Ticaret pazarı 2019 yılı içerisinde de @'a yakın büyüme hedefliyor. Ancak verilen hizmetler ve ürünler bakımından oldukça geniş bir yelpazede yer alan E-Ticaret siteleri arasından sıyrılmak için ödeme sistemleri açısından kolaylık sağlamanız gerekiyor.
BDDK Onaylı Ödeme Kuruluşu iPara
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından onaylı bir “Lisanslı Ödeme Kuruluşu” olan iPara, E-Ticaret firmanızın çok daha yüksek bir performansla, güvenli ve hızlı şekilde çalışmasını sağlar.
E-Ticaret sitelerinin satışları açısından önlerindeki en büyük engellerden biri olan sepet terk (drop out) oranında pozitif bir ivmelenme yakalamanıza yardımcı olur. Türkiye’nin ilk online ödeme hizmeti sağlayan şirketi olan iPara ödeme almanın en kolay yoludur.
Tek Entegrasyon ve Tek Komisyon Avantajları
E-Ticaret sitelerinin bankaların sunduğu sanal POS’lara sahip olması zorlu süreçleri kapsar. iPara ise online ödeme ile ilgili tüm sorunları ortadan kaldırmak için tasarlanmıştır. Her banka ile ayrı ayrı tamamlamanız gereken hukuki ve teknik süreçleri, iPara ile tek bir entegrasyon yaparak çözebilirsiniz.
Ayrıca iPara'da tüm banka kredi kartları için tek çekim ve taksitli alışverişlerde tek bir komisyon oranı ile çalışabilirsiniz. Tek entegrasyon ve tek komisyon avantajları ile E-Ticaret sitenizin trafiğini artırarak satış hedeflerinize daha hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.
Kiralık Sanal POS Kullanmayın
Bankaların sanal POS konusundaki uzun süren prosedürleri ve yüksek komisyonları bazı E-Ticaret sitelerini kiralık sanal POS kullanmaya yöneltiyor. Sanal POS kullanımı özellikle pazara yeni giren ya da girmeyi düşünen E-Ticaret firmaları açısından pratik gibi gözükse de oldukça risklidir.
Kiralık sanal POS kullanımı hem yasal değildir hem de güvenli değildir. Müşteri bilgilerinizin güvenliğini sanal POS ile sağlayamazsınız. Müşteriniz online alışveriş sırasında kart bilgilerini sadece sizinle paylaştığını sanır fakat arada başka bir firma daha vardır.
Çoğunlukla yurt dışından hizmet sağlayan firmaların sanal POS’larını kiralamak, hesapta biriken paranın başka bir hesaba transfer edilmesine ya da çalınmasına sebebiyet verebilir. Ayrıca kullanıcıların kart bilgileri kopyalanabilir ve ele geçirilebilir. Eğer bu durum açığa çıkarsa hakkınızda hukuki süreçler başlatılabilir.
Ödeme Almanın Kolay Yolu iPara
Her yıl düzenli olarak büyüyen E-Ticaret pazarında prestijli bir noktada bulunmak istiyorsanız, ödeme sistemleri konusunda sıkıntı yaşamamanız çok önemli. Bu yüzden lisanslı bir ödeme kuruluşu olan iPara ile çalışabilirsiniz ve tüm müşterilerinize güvenilir ödeme imkanları sunabilirsiniz.